Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Blog

Savršenstvo u svakom koraku - novi Converse

model, brend, novo
28. 05. 2024.

Posebno popularne patike Converse Chuck Taylor All Star, nazvane su po košarkaškom igraču Chucku Tayloru koji je radio za Converse i doprineo popularizaciji ovog modela. Converse je osnovan 1908. godine i ima bogatu istoriju, međutim, kako se svet menja i Converse zna da mora biti deo te promene. Iako su zadržali klasičan izgled, Converse se stalno razvija i prilagođava trendovima. Oni redovno izbacuju nove modele i saradnje sa drugim brendovima i umetnicima.

Converse patike su postale ikona u svetu obuće i mode, sa snažnom globalnom prisutnošću i ogromnom bazom obožavalaca širom sveta. Šta je novo, pogledajte!
 

Nove Converse All Star Cruise patike


Predstavljamo vam najnovije patike Chuck Taylor-a: Chuck Taylor All Star Cruise. Model je dizajniran tako da parira modi kontra-kulture, uz kombinaciju klasičnog gornjeg dela od platna sa elementima inspirisanim skejtom. Preklop za ušice od antilopa i izbušene ušice doprinose celom izgledu. Reljefni i slojevit međuđon dodaje efekat kontra-kulture bez gubljenja prepoznatljivog Converse stila. Lako se kombinuju, a pored streetstyle kombinacija,  uklapaju se i u poslovni svet. Osvežite svoj poslovni izgled modernim komadom, tako što ćete ga upotpuniti Chuck Taylor All Star Cruise plitkim modelom patika. 

Pojavom plitkih patika u tri boje (bela, crna i roze), omogućeno je da upotpunimo svaku odevnu kombinaciju na pravi način. Bela boja plitkih patika upotpuniće klasičan i sofisticiran izgled. Odabirom ove nijanse patika ne možemo pogrešiti, a posebno je pogodna za svakodnevno kombinovanje, od neformalnih aktivnosti, do izbora za poslovno oblačenje. Crnu boju karakterišu otmenost i profesionalnost, iz tog razloga predstavljaju odličan izbor za kombinovanje. One će podići vaš izgled na viši nivo, a svojom udobnošću će vam ulepšavati dane, dok će roze izbor plitkih patika potpuno nadahnuti i oživeti vaš izgled. One su fenomenalan izbor za predstojeće prolećne i letnje dane. Svojom udobnošću će doprineti prijatnom osećaju tokom celog dana, a predivnim prolećnim izgledom će doneti svežinu u vašu svakodnevnicu.

Nudimo vam i mogućnost eksperimentisanja sa dubokim modelima. Duboke Converse patike su prethodnih sezona obeležile svet mode. Iz tog razloga u istom obliku možete pronaći i Chuck Taylor All Star Cruise model. One se pojavljuju u crnoj i bež varijanti, a svojim izgledom ostavljaju bez daha. Sačinjene od tekstila, pružaju veoma prijatan osećaj na nozi. Pored lakog kombinovanja, omogućavaju i upečatljiv i nezaboravan izgled. Duboka forma patika pružiće vam prijatan osećaj i uživanje tokom nošenja, a ponuda boja pruža izbor između dva karaktera. Ukoliko se odlučite za crnu opciju Chuck Taylor All Star Cruise modela upotpuniće vaš izgled svojom zanimljivošću. Iako naizgled jednostavnog dizajna, one imaju istaknute šavove koji doprinose izgledu i samom doživljaju ovog modela. Idealan su izbor za svakodnevne aktivnosti, a svojim popunjenim i reljefnim đonom će vaše dane ispuniti predivnim osećajem. Sa druge strane, bež model Converse patika upotpuniće vaš privatni i poslovni svet. Bez prevelikog razmišljanja se lako kombinuju, a svakoj odevnoj kombinaciji unose zanimljivost i svežinu.

Karakteristike i prednosti Chuck Taylor All Star Cruise patika


Chuck Taylor All Star Cruise patike karakteriše gornji deo od pamučnog platna. Patike imaju preklope od podeljenog platna/antilopa i preklope ušica od antilopa za dodatnu izdržljivost i stil. Specifičnost OrthoLite jastučića doprinosi udobnosti i uživanju u svakodnevnom nošenju. Lagani đon olakšava celodnevno nošenje patika. Debele poli pertle doprinose estetici Chuck Taylor All Star Cruise modela, a svojom debljinom ukazuju na stil skejt sveta.

Nove Converse Run Star Motion su takođe postale omiljeni izbor mnogih generacija


Converse Run Star Motion su idealne patike za odvažne žene i one koje vole da eksperimentišu. Potpuno će promeniti vaš izgled, a svojom udobnošću ulepšavati svakodnevnicu. 

Ove modele krasi širok spektar boja, a iz ponude izdvajamo duboku i plitku varijantu. Duboke Converse Run Star Motion patike dolaze u crnoj boji sa živopisnim đonom, što ih čini izuzetno atraktivnim i trendy. Međutim, postoji i varijanta potpuno crnog modela, dok je žuta nijansa dubokih patika vidljivih na slici savršena za one koji žele da istaknu svoj stil s određenom dozom boje. Za ljubitelje suptilnih boja, plitke patike u beloj i crnoj nijansi će upotpuniti vašu kombinaciju, dok će roze varijanta uneti nešto drugačiji osećaj u vašu svakodnevnicu.

Karakteristike i prednosti Converse Run Star Motion patika


Converse Run Star Motion karakteriše zanimljiv reljefni đon, atraktivne boje i prepoznatljiva Converse zvezda sa bočne strane modela. Gornjište, sastavljeno od organskog pamuka, dopunjuju fini šavovi, rupice s nitnama i prepoznatljiv Chuck 70 stil, dok vezivanje na pertle omogućava sigurnost koraka. 

Ono što ih postupno izdvaja od svih dosadašnjih Converse modela jeste izraženi nazubljeni đon koji je upotpunjen inovativnim središnjim delom i zanimljivim linijama koje su doprinele središnjem delu platforme i samom dizajnu patike. Srednji đon sačinjen od CX pene i CX uložak doprinose mekoći samog đona.

Zato, ne čekaj ni trenutak i uroni u nesvakidašnju ponudu mladalačkog duha iza koje stoji dobropoznat svetski brend Converse.