Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Blog

Puma x The Smurfs (štrumpfovska kolekcija)

kolekcija, brend
22. 11. 2023.

Napravljen u saradnji sa svima omiljenim malim plavim stvorenjima, Puma x The Smurfs je nova kolekcija u N Selection prodavnici. Ovo je zabavan izraz štrumpfovog avanturističkog duha sa osnovnim Puma siluetama ulične odeće. Reciklirani materijali su ugrađeni svuda, zajedno sa smelim grafikama i zabavnim pečatima po svim komadima. 

Srž kolekcije je niz posebno kreiranih grafika na kojima se štrumpfovi brčkaju i igraju oko oznake Puma. Pored serije majica, tu su i setovi odgovarajućih osnovnih stvari, uključujući dukseve i trenerke, plus dodatke kao što su kape sa malo štrumfovske magije.
 

Duskevi i trenerke Puma x The Smurfs (štrumpfovska kolekcija)

 
Štrumpfovi su zauzeli sportske dukseve, trenerke, majice i patike i zato volimo kolekciju Puma x The Smurfs! Iznad se nalaze fotografije omiljene kombinacije - duksa i donjeg dela trenerke. Sivi muški duks ima centralni džep, kapuljaču sa učkurima oko vrata i Puma znak na grudima. Oko znaka izviruju i igraju se tri štrumfa sa prijateljem. Razigrani motivi plavog crtanog filma uvode duks u nove dimenzije. Nosite ga svakog dana uz trenerku u paru - pronađite ovde Puma The Smurf Graphic Hoodie.

Donji deo trenerke je sive boje, taman da se slaže uz duks. Na sličan način štrumpfovska ekipa razigrano trčkara okolo znaka P. Trenerka je udobna i odlično se slaže sa akseosarima iz nastavka teksta.

Kape, majica i patike Puma x The Smurfs (štrumpfovska kolekcija)

 
Razigrani štrumpfovi pridržavaju slovo P samo u kolekciji Puma x The Smurfs! Na beloj unisex kapi sa leve strane snažni štrumpf rukom diže crno slovo P. Sa druge strane, desno, na crnoj unisex kapi, razigrani plavi štrumpf nogama kao da kotrlja i održava belo slovo P. Obe kape mogu da se produže ili zavrnu koliko odgovara vašem stilu i obliku glave. 

Na fotografijama iznad se nalaze muška majica kratkih rukava i najopularnije Puma patike RS-X. 

Na prvoj fotografiji se nalaze muške Puma RS-X The Smurfs patike. U osnovi su sasvim plave boje sa velikim, crvenim umetcima. Ove plitke patike imaju mrežasto gornjište i crvene detalje sa bočnih strana. Unutrašnjost je crne boje, a štrumf u akciji sa bočne strane. Ovo je sjajan način da osvežite razigranost i probudite svoje dečije uspomene, kada ste kao klinci pratili plavu družinu štrumpfove.

Pročitajte još: Kako da moje Puma RS-X patike što duže budu očuvane?

Na drugoj fotografiji se nalazi muška majica kratkih rukava. Crna boja strukirane majice je igralište za znak Puma i štrumpfove koji obleću oko znaka. Razigrana družina je pobedila i našla suptilan način da se ušuška u klasičan dizajn Puma majice kratkih rukava.

Kreator štrumfova - Pierre Culliford Peyo


Izvor fotografije: smurfs.com

Pierre Culliford Peyo je rođen pre skoro 100 godina i voleo je da radi u studiju za animaciju, koji se u jednom trenutku zatvorio. To je navelo Pierre-a da se fokusira na crtane stripove, koji su bili objavljivani u raznim dnevnim novinama. Toliko generacija danas mu je zahvalno na tome!

To nije bio jedini njegov projekat, ali najviše energije i svog vremena je predao štrumfovima. Na njima je radio sve do svoje smrti 1992. godine. Jasna naracija, humor pun poezije, snažan grafički stil i stalna kreativnost su kvaliteti koje je Peyo posedovao i iz kojih je stvarao. Večite su vrednosti koje je on poštovao: tolerancija, vera u budućnost i poštovanje drugih.

Pogledajte celu Puma x The Smurf kolekciju.