Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Blog

Povratak ikoničnih Puma Palermo patika sa fudbalskom tradicijom

model, patike
17. 09. 2024.

Puma Palermo patike, poznate po svom klasičnom dizajnu i bogatoj fudbalskoj tradiciji, doživele su pravi povratak na scenu. Ovaj model, koji je prvi put predstavljen 80-ih godina prošlog veka kao deo kolekcije inspirisane evropskim gradovima, zauzeo je posebno mesto među ljubiteljima sportskog stila i ulične mode. Novi modeli Puma Palermo su u različitim kolorima, inspirisani dinamičnim i vibrantnim bojama sa ulica Palerma, grada po kojem je model dobio ime. U nastavku otkrijte zašto je ovaj Puma model preuzeo glavnu ulogu u svetu patika.
 

Puma Palermo patike kriju fudbalsko nasleđe


Patike Palermo originalno su dizajnirane sa ciljem da odaju počast fudbalskoj kulturi i stadionima širom Evrope. Njihov retro izgled, karakterističan po niskom profilu i gumenom đonu, savršeno se uklopio u sportski duh tog vremena. Ono što je zanimljivo jeste kako su postale popularne ne samo među sportistima, već i među različitim subkulturama, posebno u Engleskoj, gde su ih prihvatili pripadnici „Casuals“ pokreta, poznatog po svom modnom izrazu koji kombinuje sportsku eleganciju i urbani stil. 

Danas, Puma Palermo doživljava pravu renesansu u svetu mode. Ovaj povratak klasičnih patika ne može da prođe nezapaženo, s obzirom na to da mnogi dizajneri i brendovi ponovo oživljavaju retro sportske modele. Puma Palermo je savršen primer kako jednostavan, ali prepoznatljiv dizajn može ostati relevantan decenijama kasnije.

Kolekcija Puma Palermo patika ove jeseni nudi raznovrsne modele za muškarce, žene i decu, kombinujući funkcionalnost, stil i prepoznatljiv retro dizajn. Svi modeli zadržavaju ikoničan braon đon, koji dodaje autentičan vintage izgled svakoj kombinaciji. Posebna pažnja je posvećena detaljima, a patika zadržava svoj autentični retro izgled, ali sa modernim pristupom u izradi i materijalima.

Puma Palermo patike za muškarce koji odišu stilom


Muške patike Puma Palermo Lth u crnoj boji sa belim detaljima predstavljaju elegantan spoj jednostavnosti i sportske funkcionalnosti. Ovaj model odiše klasičnom estetikom s modernim pristupom, gde crna boja dominira, a beli detalji stvaraju suptilan kontrast. Svestranost ovog modela čini ga idealnim za svakodnevne aktivnosti, ali i za one koji žele da unesu sportski duh u svoje ležerne kombinacije.

Puma pazi na svaki detalj, pa tako ove jeseni predstavljaju unisex model koji će odgovarati i ženama i muškarcima. Uniseks patike Puma Palermo Lth su u prefinjenoj beloj boji sa krem i crnim detaljima, stvarajući moderan, ali diskretan izgled. Posebno zanimljiv detalj ovog modela je unutrašnjost, koja je crne boje, dodajući iznenađujući kontrast sa spoljašnjom belinom. Ove patike su odličan izbor za sve one koji traže minimalistički dizajn koji može lako da se kombinuje sa različitim stilovima, bilo sportskim ili casual.

Puma Palermo patike za žene u neočekivanim nijansama


Za one koje vole pastelne boje, ženske patike Puma Palermo u roze nijansi sa tirkiznim detaljima pružaju savršenu ravnotežu između sportske elegancije i razigranosti. Roza boja unosi svežinu u jesenje dane, dok tirkizni detalji dodaju zanimljiv kontrast. Ovaj model je savršen za one koji žele da se istaknu jedinstvenim stilom, zadržavajući udobnost i funkcionalnost. Prepoznatljiv braon đon daje autentičan izgled koji savršeno prati tradiciju Puma Palermo patika.

Puma Palermo LaModa SurrealC Wns ženske patike imaju zanimljiv dizajn sa debljim đonom, idealnim za one koje vole obuću koja kombinuje udobnost i stil. Ljubičasta boja sa belim detaljima pruža ženstvenu i modernu kombinaciju boja, dok deblji đon daje dodatnu podršku i podiže ceo izgled na novi nivo. Ove patike su stvorene za one koje žele da prate trendove, ali da se pritom izdvoje svojim jedinstvenim stilom.

Puma Palermo patike kroz dečiji razigrani svet


Dečije patike Puma Palermo Jr u tamno zelenoj boji sa pastelnim detaljima su savršen izbor za jesenje dane. Zbog svoje boje, koja se savršeno uklapa u jesenje pejzaže, ove patike su idealne za svakodnevne avanture. Tamno zelena nijansa u kombinaciji sa nežnim pastelnim detaljima čini ovaj model veoma atraktivnim i prilagodljivim za sve dečije aktivnosti, bilo u školi ili na igralištu.

Crne dečije patike Puma Palermo Lth Jr sa belim detaljima predstavljaju pravi klasik, idealan za lako kombinovanje sa različitim odevnim stilovima. Ovaj model odiše jednostavnošću i elegancijom, dok prepoznatljiv braon đon dodaje dašak retro stila. Lako uklopljive i uvek moderne, ove patike su odličan izbor za dečake i devojčice koji vole klasičan sportski izgled.

Puma Palermo patike su savršene za ljubitelje sportskog stila


Bilo da ste ljubitelj fudbala ili jednostavno tražite udoban i moderan par patika, Puma Palermo je odličan izbor. Njihova svestranost omogućava da ih nosite u različitim prilikama – od opuštenih šetnji do urbanih izlazaka. Kombinacija jednostavnog dizajna i ikoničnih detalja čini ih pravim modnim statementom.

Uz povratak popularnih patika poput Palermo modela, Puma nastavlja da gradi most između svoje bogate sportske prošlosti i savremenih trendova u uličnoj modi. Ove patike nisu samo još jedan komad obuće, već deo kulture i stila koji traje decenijama.

Puma Palermo patike nude savršen spoj sportskog nasleđa i moderne estetike. Njihova popularnost među različitim subkulturama samo je dodatno učvrstila njihov status kultnog modela. Ako tražite patike koje kombinuju udobnost, stil i bogatu istoriju, Puma Palermo su pravi izbor za vas, a kompletnu ponudu možete pogledati ovde.