Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Blog

Patike za proleće i leto 2024

patike, proleće, leto
13. 05. 2024.

Toplo vreme i sunčani dani uvek bude pitanje o novim i popularnim patikama koje su u trendu. Svake sezone se postavlja isto pitanje: koje patike se nose ove sezone? Koje patike izabrati? Šta se uklapa u moj stil odevanja? Kako bi vam pomogli, odlučili smo da tim povodom izdvojimo patike iz novih kolekcija četiri popularna brenda.

Nastavi čitati i inspiriši se uz nas!
 

Trendovi patika za proleće i leto 2024


Za proleće i leto 2024. godine, patike iz novih kolekcija kombinuju stil, udobnost i praktičnost kako bi se prilagodile različitim aktivnostima i vremenskim uslovima. Evo nekoliko trendova i karakteristika koje možemo očekivati:

1. Lagani materijali: patike novih generacija izrađene su od laganih i prozračnih materijala kao što su mrežasti tekstil, pamuk ili lagana tkanina koji su popularni za proleće i leto. Ovi materijali omogućavaju stopalima da dišu i sprečavaju pregrevanje tokom toplih dana.

New Balance brend u novoj kolekciji nudi muške i ženske modele koji su izrađeni od laganih materijala čime se obezbeđuje veoma lak korak pogodan za toplije dane. Pored mnogobojnih modela, možete birati i između različitih dezena, dok prepoznatljivi logo brenda uvek suptilno krasi bočnu stranu svih modela.

2. Retro stil: inspiracija retro stilom nastavlja da bude prisutna i u svetu patika. U N Selection ponudi povratak klasičnih modela sa detaljima poput velikih logotipa, kontrastnih boja i vintage dizajna doprinose šarmu i autentičnosti vašeg izgleda. Posebno izdvajamo vintage look Nike W Air Max Furyosa ženskih patika i Nike Air W Max 90 SE o kojima više možete pročitati u našem prethodnom članku. 

3. Pastelne boje: za proleće i leto, očekuju se pastelne boje koje osvežavaju garderobu i dodaju dozu sofisticiranosti. Patike u nijansama nežne roze, plave, zelene i ljubičaste postale su popularne, doprinoseći svežem i modernom izgledu. Upravo ovakve su i nove Puma ženske patike Mayze Lth Wns i Puma Cruise Rider NU Pastel WNS. 

4. Tehnološke inovacije: tehnološki napredak ne zaobilazi ni svet obuće. Patike iz novih kolekcija su patike sa poboljšanom amortizacijom, podrškom za stopala i prozračnošću, koje će pružiti maksimalnu udobnost tokom dužih šetnji ili aktivnosti. Brend On se posebno ističe sa svojim modelima po svemirskom dizajnu i maksimalnoj udobnosti specifično dizajniranog đona. Trčanje dobija drugu dimenziju kada svaki korak možete porediti sa hodanjem, odnosno trčanjem, po oblacima. Ovde nastaje osećaj lakoće i ispunjenosti. Patike su dizajnirane da pruže vrhunsko CloudTec iskustvo, samim tim vas pokreću napred, korak za korakom. Pogledajte oba modela na linku ovde.

5. Održivost: sve veća svest o očuvanju životne sredine utiče i na modne trendove, uključujući i obuću. Nove patike izrađene su bar jednim delom od recikliranih materijala, kao i brendove koji se sve više fokusiraju na održive proizvodne procese.

6. Multifunkcionalnost: patike koje se mogu nositi kako za sportske aktivnosti, tako i za svakodnevne casual kombinacije postale su vrlo tražene. Novi modeli kombinuju sportski stil sa urbanošću, pružajući vam svestranost i praktičnost. Puma RS-X varijacije modela kao i Nike Air Max predstavljaju savršen izbor upravo za postizanje multifunkcionalnosti i mogućnosti kombinovanja za različite prilike.

7. Platforme: platforme su ponovo u trendu, što možete videti u novoj ponudi patika. Patike sa platformom odnosno sa povišenim đonom dodaju visinu i stil vašoj odevnoj kombinaciji. Ovaj trend se lako kombinuje sa različitim stilovima, od casual do streetwear. A kako ne bi zanemarili ni naše najmlađe članove porodice, ovaj trend prati i njih. 

Puma Mayze dečije patike vidljive na slici će sigurno oduševiti sve devojčice, dok pravi izbor može predstavljati i Converse brend sa svojim modernim platformama u vintage izdanju. 

Pogledajte sve dečije, muške i ženske patike sa višim đonom i odaberite omiljene još danas.