Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Blog

FENTY x PUMA Creeper Phatty by Rihanna unisex patike

patike, brend
01. 08. 2024.

Creepers patike, često prepoznate po svom karakterističnom debelom, ravnom đonu, postale su kultni deo modnog sveta. Ove patike, koje su originalno stvorene za praktičnu upotrebu, evoluirale su kroz decenije i postale simbol različitih subkultura. Njihova jedinstvena kombinacija funkcionalnosti i stila privukla je mnoge ljubitelje mode širom sveta. 

U poslednjim decenijama, Creepers su doživele preporod u modernoj modi. Brojni dizajneri i modne kuće, uključujući Vivienne Westwood i Alexander McQueen, uvrstili su Creepers u svoje kolekcije, dajući im novi, sofisticiraniji izgled. Pored toga, poznate ličnosti poput Rihanna-e i Harry-ja Styles-a često su viđene u Creepers patikama, doprinoseći njihovom povratku u modni mainstream. U N Selection online prodavnici, sada su dostupne i nove Creeper Phatty patike redizajnirane od strane Rihanna-e.
 

Karakteristike novih Puma Creeper Phatty by Rihanna unisex patika


U svetu mode, Rihanna je poznata ne samo kao muzička ikona već i kao kreatorka koja diktira trendove. Njena saradnja sa brendom Puma rezultirala je jednim od najprepoznatljivijih modela patika – Puma Creeper. Sada, najnoviji dodatak ovoj liniji, Puma Creeper Phatty by Rihanna, donosi svežu dozu stila i inovacije.

Kao i kod prethodnih modela iz Creeper linije, Phatty patike se ističu svojim karakterističnim debelim đonovima. Ovi đonovi dodaju visinu i pružaju jedinstven izgled koji kombinuje retro i moderni stil. Gornji deo patika izrađen je od 80% tekstila i oko 20% premijum kože, što garantuje dugotrajnost i udobnost. Ovakvo somotsko gornjište sa antilop jezičkom dodatno naglašava luksuzni izgled patika. Patike su obložene mekom tekstilnom postavom koja pruža dodatnu udobnost, omogućavajući dugotrajno nošenje bez osećaja neprijatnosti. Uložak Creeper Phatty by Rihanna modela je anatomski oblikovan i sadrži dodatne jastučiće koji pružaju odličnu podršku stopalu. Ovo ih čini idealnim za svakodnevno nošenje, bilo da šetate gradom ili ste na nogama ceo dan.

Puma Creeper Phatty by Rihanna dolazi u našu online prodavnicu u dve boje, klasičnoj crnoj i besprekornoj bordo boji. Kombinacije različitih tekstura i boja omogućavaju svakom korisniku da pronađe model koji odgovara njegovom stilu.

Po pitanju detalja, na jezičku patike, nalazi se diskretan logo Fenty by Rihanna, što čini ovaj model posebnim i prepoznatljivim. Ovaj detalj dodaje ekskluzivnost i naglašava saradnju između Rihanne i Pume.

Creeper Phatty patike imaju široke pertle koji se lako zatežu, omogućavajući brzo i jednostavno obuvanje. Ovakve pertle, pored svoje funkcionalnosti, doprinose i jedinstvenom izgledu patika shodno da su krajevi pertli zlatne boje.

Zašto kupiti Creeper Phatty by Rihanna unisex patike?


Bez obzira na vaš stil, Puma Creeper Phatty by Rihanna unisex patike se mogu lako uklopiti u različite modne kombinacije. Mogu se nositi uz farmerke, suknje, pa čak i uz elegantnije komade odeće, stvarajući balans između sportskog i šik izgleda. Ove patike nisu samo obuća; one su modni statement. Njihov jedinstveni dizajn i povezanost sa Rihannom čine ih must-have komadom za sve ljubitelje mode koji žele da se istaknu.

Creeper Phatty by Rihanna patike su savršen spoj stila, udobnosti i funkcionalnosti. Sa svojim karakterističnim debelim đonovima, visokokvalitetnim materijalima i posebnim detaljima, ove patike nude jedinstveno modno iskustvo. 

Bilo da ste dugogodišnji fan Rihanne ili jednostavno tražite nove patike koje će obogatiti vašu kolekciju, Creeper Phatty su savršen izbor. Uložite u par ovih patika i osvežite svoj stil sa notom luksuza i sofisticiranosti koju donosi svetska zvezda Rihanna u kolaboraciji sa Pumom.

Nastavite da čitate i pogledajte i ostale modele nastale po osnovu ranijih kolaboracija - Puma Creeper Phatty Suede ili Puma x Fenty - Avanti patike.